HTML

21th century blog

Ezt a Blogot az unalom hozta létre , ami egész nyaras Balatoni vakációm alatt tapasztalok .Lesz rajta pár videó (Ha rájövök hogy kell rá felrakni ) , meg egyéb (számomra) unalom űző marhaság .

Friss topikok

Linkblog

Nincs folytatás

2009.08.01. 12:29 [Hyde]

Na hát senki se ijedjenmeg a Blog folytatódik , nem hagyhatom figyelmen kívűl a sok pozitiv visszajelzést (Kacc-Kacc).A nincs folytatás csak arra utal hogy most nincs kedvem tovább boncolgatni Matt Groenig és Seth MacFarlane "társadalom kritikájit"  (ezt a mondtatot nehogy valaki komolyan vegye).Viszont ami még ennél is khmm... érdekesebb..az hogy iwiwen megjelent a nevemel fémjelzet fan club.Azért nem írom ide hogy mi a nevem , mert feltételezem hogy ha valaki megnézi ezt a blogot az úgy is az én felszólitásomra teszi ezt.Már 4 rajongóm van és közel 40 meghívott :P. Keressétek fel haverom blogját mejben az internet "gyengébb pillanataival" foglalkozik :www.26hours.blog.hu.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://21thcenturyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr351281304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása