HTML

21th century blog

Ezt a Blogot az unalom hozta létre , ami egész nyaras Balatoni vakációm alatt tapasztalok .Lesz rajta pár videó (Ha rájövök hogy kell rá felrakni ) , meg egyéb (számomra) unalom űző marhaság .

Friss topikok

Linkblog

Megnyitottunk

2009.07.30. 23:27 [Hyde]

Balaton

Mint az a blog "értelme" részben írtam a blog készítésére a Balaton inspirált , bár ez csalókán hangzik mert egy ilyen felvezetés után az ember elérzékenyült besztédet várna az 1000 arcú Balaton gyönyörűbbnél gyönyörűbb megnyílvánulásaíról (ami tagadhatatlan ) és a víztükrön játszó fény árnyalatairól, giccses fotókkal tarkítva ezt.Nem , a Balaton engem aképpen insipirált , hogy reggeltől  délután 3-ig való bezártságot bíztosít számomra.Na jó , hát nem  a tó tehet az UVB sugárzásról ,lustaságomról , és a társaság teljes hiányáról .Ez úgyhangzik mint 1 született Pesti gyerek ostoba fecsegése , és aki ezt olvassa nyílván azt gondolja hogy :"Ez a hülye gyerek miért nem használja ki hogy megadatott neki ennyi idő ezen a csodás helyen " és persze igazuk is van , de mint tudjuk ,ha az embernek sok van a jóból akkor egy idő után nem tudja azt értékelni ( szándékosan nem írok semmi közmondást :D) . Szóval az unalom és a gyakorlás az igazi oka annak hogy ez a Blog fölöslegesen , de létezik . A gyakorlásra majd a leendő "Kockaság" topiknál majd el lessz magyarázva.Na most hogy lerántottuk a leplet a nagy miértről mára befejeződhet a blogolás.

UI:Elnézést a borzasztóan sok hejesírási hibáért , 1részt a laptop hibája ( nem ilyene szokta gépelni) másrészt hülye vagyok a nyelvtanhoz :D

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nincs

A bejegyzés trackback címe:

https://21thcenturyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr11278731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása